Seuran voittoputkelle jatkoa!

Jimi Suomi iski Liiga-uransa ensimmäisen maalin.

TPS-HPK 2-1 vl. (1-0, 0-1, 0-0, 0-0, 1-0)

Turun Palloseura isännöi lauantai-iltana kotikaukalossa Hämeenlinnan Pallokerhoa. Mustavalkoiset luistelivat Gatorade Centerin jäälle jatkamaan voittoputkea venäläisveljesten tahdittamana. Kamppailu oli Usheninin veljesten ensimmäinen Palloseuran paidassa ja kaksikko hyökkäsi kerhon kimppuun yhdessä Jonne Tammelan kanssa.

Kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista oli kirjattu maalin erolla ja niin kirjattiin tämänkin lauantain taisto. Varsinaisella peliajalla kirjattiin vain kaksi maalia ja ratkaisu venyi aina voittolaukauskilpailuun asti.

Ottelun ensimmäisen täysosuman iski Jimi Suomi ensimmäisen erän puolivälissä. Nuori puolustaja pysäytti kellot aikaan 10.36 ja kyseisellä kellonlyömällä kirjattiin pöytäkirjamerkinnän lisäksi Jimi Suomen liigauran ensimmäinen maali. Osumaan esityön tekivät Topias Haapanen, sekä Ville Lajunen.

Varsinaisen peliajan toisen maalin tehtaili HPK ja Arttu Pelli. Osuma syntyi toisessa erässä seitsemän ja puolen minuutin pelin jälkeen. Tasoitus riitti viemään ottelun varsinaisen peliajan yli, sillä kolmannessa erässä ei täysosumia nähty.

Viiden minuutin jatkoaikakaan ei tuonut lauantai-illalle ratkaisua ja voittaja jouduttiin selvittämään voittolaukauskilpailun kautta. Venäläisvahti Andrei Kareev torjui kaikki vierasjoukkueen yritykset ja Jonne Tammelan onnistuminen toisena laukojana varmisti lisäpisteen Palloseuralle. Voiton ansiosta Jussi Ahokkaan ryhmä jatkoi voittoputken jo neljän ottelun mittaiseksi ja nousi sarjataulukon kuudennelle sijalle.

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit