Seuran voittoputkelle jatkoa

TPS kaatoi SaiPan vieraskaukalossa.

SaiPa-TPS 1-4 (0-0, 0-2, 1-2)

Kun on alkuun päästy, niin antaa mennä vaan. Ja juuri tällä hetkellä Turun Palloseura antaa mennä niin, että hyvältä tuntuu – ja näyttää! 

TPS raapaisi perjantai-iltana latautuneella esityksellä 4–1-vierasvoiton Lappeenrannan SaiPan kotikaukalossa ja hypähti samalla viiden ottelun voittoputkeen. 

Viides peräkkäinen ei tullut helpolla, kuten ei yksikään voitto kotoisessa Liigassa. Isäntäryhmä SaiPa laittoi kolmen maalin marginaalista huolimatta Seuran aika ajoin todella ahtaalle. Tässä totuuden viitekehyksessä onkin paikallaan kiittää TPS:n maalilla lukuisia huipputorjuntoja ja kaikkiaan 22 koppia ottanutta Lassi Lehtistä. 

Seura siirtyi Lappeenrannassa 1–0-johtoon toisen erän avausminuutilla. Viimeistelijänä hiljalleen Masterchef-titteliin itsensä leiponut ranskalaishyökkääjä Anthony Rech. Pariisin Leipurin kauden kuudenteen herkkupullaan esivalmistelut syöttöpistein Scott Kosmachukille sekä Aarne Intoselle. 

Lisää hunajaa Kisapuistossa maisteltiin toisen erän loppuminuuteilla, kun tulikuumana viileässä syksyssä hehkuva Lauri Korpikoski turkulaisten johtoa. 

SaiPan työ palkittiin kavennusmaalilla päätöserän seitsemännellä minuutilla. 

38 sekuntia SaiPan kavennuksesta iski kuitenkin jälleen TPS. Iskuvasaraa heilutti kauden avausmaalillaan ruotsalaispuolustaja Niklas Arell. Syötöt Kosmachukille sekä Roni Allénille. 

Ja kun Topias Haapanen pääsi niistämään Seuran neljännen osuman tyhjiin Korpikosken syötöstä, oli Lappeerannan ilta antanut Seuralle ja runsaslukuiselle TPS-Kannattajien delegaatiolle kaiken mahdollisen. 

TPS iskee seuraavan kerran Liiga-kaukaloissa Helsingissä lauantaina HIFK:ta vastaan. Turkulaiset esiintyvät pääkaupungissa myös juhlakauden toisilla uusilla pelipaidoilla. 

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit