Seuran voittoputkelle jatkoa

TPS puristi Pelicansista kolmen pisteen voiton.

TPS-Pelicans 2-1 (1-0, 0-1, 1-0)

Turun Palloseuran uljaat otteet Liigassa saivat jatkoa tiistai-iltana Gatorade Centerissä. 

TPS nipisti, puristi ja rutisti väkisin kolme pistettä lahtelaisilta, erittäin tasaisen 60-minuuttisen raastamisen jälkeen. 

Turkulaiset siirtyivät ottelussa 1–0-johtoon Kalle Väisäsen kauden avausmaalilla. Syöttöpisteille leimasivat itsensä Tyler Steenbergen ja kauden kuudennen tehopisteensä kerännyt Valtteri Pulli. 

Voidaan huoletta sanoa, että tiistai-illan klassikon toinen erä oli lahtelaisten. Ja kuten usein urheilussa, hyvästä tekemisestä seuraa edelleen myös hyviä lopputuloksia. Tämän ottelun osalta se tarkoitti Pelicansin tasoitusmaalia vajaat kolme minuuttia ennen erän päätöstä. 

–Emme päässeet tietyissä tilanteissa paineen alta pois ja silloin vastustaja usein ratkaisee, pohdiskeli TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas ottelun jälkeen. 

Lahtelaiset loivat maalipaikkoja myös päätöserässä, vaikka joskin myös kotijoukkue nosti pelaamisensa tasoa illan viimeisen 20-minuuttisen aikana. Vaikka lahtelaiset loivat paikkoja, ei TPS:n maalilla hyviä otteita jatkanut Lassi Lehtinen kuitenkaan toista kertaa tiistai-illan pimetessä antautunut. 

Ja kun ratkaisijaa huudettiin esiin, sellainen myös löytyi. Ja mikä hienointa, se löytyi Turun Palloseuran riveistä. 

Lauri Korpikoski raastoi kauden toisen osumansa Pelicansin maalin edustalta, kun kolmatta erää oli pelattu reilut kahdeksan minuuttia. 

Seura nousi tiistain voittonsa myötä sarjataulukossa toiselle sijalle. Seuraavan kerran hyvää Seuraa on tarjolla Lappeenrannassa perjantai-iltana klo 18.30.

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit