Seuralle piste, Kerholle kaksi

Tiistain ratkaisu venyi aina voittomaalikilpailuun asti.

TPS-HPK 3-4 vl. (1-2, 2-1, 0-0, 0-0, 0-1)

Turun Palloseura aloitti peliviikon kotikaukalossa tiistai-iltana. Vieraaksi Gatorade Centeriin saapui Hämeenlinnan Pallokerho ja odotuksissa oli kauden kaavaa mukaillen, maalin peli. Kauden kolmesta aiemmasta kahteen oli haettu ratkaisu voittolaukauksilta. Kuin säännön mukaisesti tiistai-illan ratkaisu haettiin pitkän kaavan kautta.

Kauden kolme aikaisempaa kohtaamista oli kaikki kirjattu mustavalkoisille, mutta viimeisellä pudotuspeliviivalla tanssiva HPK halusi yhtälöön erilaisen ratkaisun kuin aiemmin. 

Kaikki eivät olleet ehtineet Gatorade Centerin lehtereille, kun ottelun ensimmäistä maalia jo juhlittiin. Salama-alun arkkitehtinä toimi jälleen kerran Sebastian Stålberg. Ruotsalaishyökkääjä toisti saman tempun, kuin SaiPa-ottelussa ja tehtaili ottelun avausmaalin 20 pelisekunnin jälkeen. Temppu oli harvinaislaatuinen, sillä voisi väittää, ettei yksi ja sama pelaaja  ole avannut maalihanoja samalla kellonlyömällä perättäisissä kotiotteluissa.

Räväkän alun jälkeen vierasjoukkue nosti preesensiään, tullen rinnalle ja ohi. Kaksi maalia nopeaan tahtiin auttoi hämeenlinnalaiset johtoasemassa ensimmäiselle erätauolle.

Toisessa erässä maalikarkelot saivat jatkua ja ensimmäisen tapaan tulostaululle ladattiin kolme täysosumaa. Seuralta verkkoa heiluttivat Aarne Intonen sekä Mikael Pyyhtiä. 

Kolmannessa erässä maalinteolle laitettiin stoppi ja varsinainen peliaika kulutettiin loppuun tasatilanteessa 3-3. Ratkaisu siirtyi jatkoajan kautta voittomaalikilpailuun ja ratkaisun löytymiseen tarvittiin yhdeksän laukojaa. Seuran maalinteossa onnistui Viljami Marjala, kun taas Kerholta verkkoa heiluttivat Mikael Tapio sekä pörssikärki Michael Joly.

Viikon avausottelusta yksi piste kirjoihin ja kansiin ja pöytäkirjaan lukemat 3-4. Viikko jatkuu torstaina, kun viime kauden finaalivastustaja Tampereen Tappara saapuu vieraaksi Artukaisiin.

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit