Seurakaverit-ketju hurmasi jälleen!

Turkulaiset nollasivat Ilveksen tulikuumassa keskiviikkoillassa.

TPS-Ilves 3-0 (0-0, 0-0, 3-0)

Hyviä uutisia. Turku voi latautua hyvin mielin tulevaan pääsiäiseen. Tämä ihan siitä syystä, että Turun Palloseuran peli kulkee tällä hetkellä kaukalossa ja sen ulkopuolella.

Kaukalossa TPS suoritti Ilvekselle kuivapesun neljännessä semifinaalissa lukemin 3-0.

Kaukalon ulkopuolella, Gatorade Centerin lehtereillä ei ollut ainuttakaan tyhjää istumapaikkaa ja haltioitunut yleisö etsi seisomapaikkaa käytäviltä ja mistä tahansa, josta vain ottelua pystyi seuraamaan.

Keskiviikon ottelu ei yltänyt vauhdiltaan samanlaiseksi rillutteluksi kuin kolme aikaisempaa ottelua. Kenties ottelun tärkeys ja miksei myös alati kasvava fyysinen kuorma vaikuttivat siihen, että molempien joukkueiden pelaaminen oli aiempaa tarkempaa.

Kahden maalittoman erän jälkeen alkoi tapahtua. Suomalaisen jääkiekon tämän hetken kuumin kolmikko, TPS:n Markus Nurmen, Juuso Pärssisen ja Mikael Pyyhtiän muodostama Seurakaverit-ketju astui esiin paikassa, jossa vastuunkantajia tarvittiin.

Ja tällaista jälkeä siitä syntyi:

47:00 Pärssinen (Rafkin, Nurmi) 1-0
50.01 Pyyhtiä (Pärssinen, Nurmi) 2-0
58.08 Nurmi (Pyyhtiä) 3-0

Mitä tähän lisäämään? No totta kai Liigan parhaan maalivahdin Andy Kareevin nollapeli 21 torjunnalla ja se, että TPS on yhden voiton päässä finaalipaikasta. 

Sarja jatkuu perjantaina Tampereella.

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit