Seura vastaan Kerho

Pallokerhon nollaputkelle jatkoa lauantaina?

Turun Palloseura iskee uuteen pelipäivään kotikaukalossa ja kiekko tippuu jäähän kello 17.00. Lauantai-iltana vieraaksi Gatorade Centeriin saapuu Hämeenlinnan Pallokerho. Mustavalkoiset lähtevät jo totuttuun tapaan pelipäivään sarjan kärkipaikalta.

Eilen perjantaina Porista lähti täysi pistepotti mukaan Ässien kustannuksella. Loppulukemat patapaitojen loppukirin seurauksena kirjattiin 2–3. Tämän illan vierasjoukkue HPK majailee Ässien kanssa samoilla jalansijoilla 14 pisteen voimin.

TPS ja HPK ovat Liiga-kauden vähiten maaleja tehneet joukkueet. Kerhon maaliero on kuitenkin rutkasti pakkasen puolella, sillä päästettyjä maaleja on yhteensä 41. Verkko on heilunut 19 kertaa enemmän kuin Andrei Kareevin, sekä Eetu Anttilan selän takana.

Vierasjoukkue Pallokerho ei ole onnistunut maalinteossa viimeiseen 120 peliminuuttiin. Eilen Jarno Pikkaraisen luotsaama ryhmä hävisi Lappeenrannan SaiPalle kotikaukalossa lukemin 0–3 ja samoilla numeroilla Kärpät tylytti hämeenlinnalaisia Raksilassa 16. päivä kuluvaa kuuta.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit