Seura vastaan Kerho

Sisu-Petteri Lehtonen, sekä Jimi Suomi hyökkäyksessä!

Turun Palloseura iskee viikon ensimmäiseen pistetaistoon tiistaina kotikaukalossa! Vierasjoukkueen roolissa vastaan luistelee Hämeenlinnan Pallokerho ja luvassa on intensiteetiltään todella kova kamppailu. Runkosarjaa on enää vain viisi ottelua jäljellä ja pistemenetyksille ei ole asiaa.

Sunnuntaina Seura pesi kasvot Porin Ässien vieraana kahden tappiollisen ottelun jälkeen. Rivien kerääminen oli tehtävä ja reagointi oli välttämätöntä; seurauksena tästä oli voitto Isomäestä numeroin 0–5. Tänään Kerhon isäntänä on jatkettava samaa sykettä, sillä hämeenlinnalaiset eivät tulee Turkuun antamaan mitään ilmaiseksi.

Kokoonpano elää pakon sanelemien muutosten johdosta, sillä loukkaantumiset ja sairastumiset aiheuttavat päänvaivaa valmennusryhmälle. Tiistai-illassa nähdään erityinen kombinaatio, kun Sisu-Petteri Lehtonen, sekä Jimi Suomi on istutettu Vili Munkin laidoille. Paljon vartijana Kerhon kaadossa on myös tolppien välissä aloittava Lassi Lehtinen.

Vallitseva bussilakko ei vaikuta illan otteluun pääsyä, sillä linja 100 liikennöi normaalilla tavalla. Lisätietoa lakon vaikutuksista löydät täältä.

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Topias Haapanen (D2D)
Martin Johansson (D2D)
Aaron Hakala (D2D)
Lauri Korpikoski (3vko)
Michael Dal Colle (3vko)
Pavol Skalicky (3vko)
Scott Kosmachuk (3vko)
Roni Allén (3vko)

Pidempi toipumisaika:

Tyler Steenbergen
Ruben Rafkin

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit