Seura valmis kotiavaukseen!

TPS ja Ässät tarjoavat elämyksellisen perjantai-illan.

Tätä päivää on odotettu ja nyt se päivä on täällä. Turun Palloseuran 100-vuotisjuhlakauden kotiavaus odottaa perjantai-illassa klo 18.30! 

Kun ottelun lähtökohtaa kuvaillaan, nousevat mieleen mm. seuraavat adjektiivit: tulinen, hikinen, vauhdikas, tunteellinen ja jopa polttava. 

Nämä adjektiivit rakentuvat yksinkertaisesti ottelun massiivisesta odotusarvosta ja latauksesta, jota kummallakin joukkueella riittää tappiollisen avauskierroksen jälkeen. 

TPS:n latausta ei suoranaisesti ainakaan heikennä se, että illan ottelun lipunmyynti on edennyt samaa vauhtia kuin syksy kesäisen Turun päälle viime viikkoina. Liput ja elämysten janoinen kansa ovat liikkuneet – ja perjantai-illan yleisömäärä alkaa suurella todennäköisyydellä numerolla seitsemän. 

TPS sai hyviä uutisia sairastuvalta pelipäivän aamuna. Slovakialaishyökkääjä Pavol Skalicky on nimittäin toipunut pelikuntoon. ”Skaldo” aloittaa tänään Seuran kakkosvitjan vasemmassa laidassa. 

Skalickyn tieltä edellisen ottelun kokoonpanosta putoaa hyökkääjä Kalle Väisänen. 

Ruotsalaispuolustaja Niklas Arell viettää puolestaan vielä ainakin sairaslistan puolella, mutta paluu kokoonpanoon tapahtuu lähipäivinä. 

Puolustaja Roni Allénin tilannetta seurataan puolestaan Päivä kerrallaan -statuksella. 

– Kyllä tässä on into piukassa ja kaikki odotukset illassa. Sellainen pelipäivän lataus kaiken kaikkiaan, tuumaa TPS-hyökkääjä Arttu Ilomäki ottelun alla. 

Kun Ilomäelle kertoo illan yleisömäärän kiipeävän hehkuvaan 7000-henkeen, syttyy keskushyökkääjän silmiin kirkkaus, jollaista ei nähdä edes perinteisessä joulukauden avausten valoloistossa. 

– On hienoa päästä pelaamaan ison kotiyleisön eteen ja sehän tarkoittaa sitä, että parasta on lyötävä pöytään. 

– Kun voitamme tänään pieniä juttuja, niin yhtäkkiä niistä tulee isoja juttuja. Sillä lailla pelejä voitetaan eikä niinkään sen voittamisen ylimiettimisen kautta, linjaa Ilomäki teesejään koko Turun odottamaan perjantai-iltaan. 

Kerrataan loppuun vielä seitsemän infofaktaa illasta: 

1. Gatorade Centerin ovet aukeavat klo 17 

2. Föli 100 kuljettaa ja kausikortilla ilmaiseksi 

3. Uusi alkushow 

4. Entistä maukkaampi ravintolamaailma 

5. Kiekko jäähän klo 18.30 

6. Tuhansia muitakin tulee 

7. Ennakkolippu on viisi euroa edullisempi kuin ovelta ostettu lippu. Osta se TÄSTÄ!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit