Seura nollasi kerhon

Yksi maali riitti voittoon Hämeenlinnassa!

HPK-TPS 0–1 JA (0–0, 0–0, 0–0, 0–1)

Turun Palloseura ja Hämeenlinnan Pallokerho taistelivat pisteistä lauantai-iltana Pohjantähti Areenalla Hämeenlinnassa. Kotijoukkue luisteli viikon päättävään taistoon kymmenen ottelun voittoputkessa ja Jussi Ahokkaan TPS lähti katkaisemaan putkea sarjan piikkipaikalta!

Ottelu oli ensimmäisistä luistimenpiirroista lähtien erittäin vauhdikas ja kamppailuvoittoinen. Kahden vähän maaleja tehneen, sekä päästäneen joukkueen taisto oli odotusarvojen mukainen, eikä maaleilla mässäilty Hämeenlinnan pimenevässä illassa.

Varsinaisella peliajalla kiekko ei tietään löytänyt Andrei Kareevin selän taakse, mutta ei myöskään Eetu Laurikaisen. Summerin soittaessa kolmannen erän päättymisen merkiksi tilanne oli maaliton ja ratkaisua siirryttiin hakemaan jatkoajalta.

Kolmessa erässä maalia ei saatu aikaan, mutta jatkoaikaa piti pelata vain reilu minuutti ja verkko heilui. Illan ratkaisusta vastasi TPS-puolustaja Ruben Rafkin, kun jatkoaikaa oli pelattu minuutti ja 11 sekuntia. Illan voittomaaliin syöttöpisteen kirjasi Markus Nurmi.

Rafkinin maalin ansiosta lisäpiste lähti Turkuun ja viikon kolmas voitto kävi toteen, unohtamatta tietenkään hämeenlinnalaisten voittoputken katkaisua. Nollapeli oli Andrei Kareevin kauden kolmas!

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit