Seura haastaa Sveitsin jättiläisen

Mestarien Liigan alkulohko jatkuu sunnuntai-iltana Turussa.

Tyylikkäällä voitolla tämän kauden Mestarien Liigassa aloittanut Turun Palloseura jatkaa CHL-taivaltaan tänään sunnuntaina kotikaukalossaan. 

Tällä kertaa Gatorade Centerin eurooppalaiseen iltaan saapuu kivikova sveitsiläisnippu EV Zug. 

Ja kyseisen Kivikova-termin perusteeksi riittää tässä vaiheessa se syksyisen viileä fakta, että Zug on voittanut kaksi edellistä Sveitsin mestaruutta. 

Jos sekään ei vielä riitä, niin lyödään pöytään joukkueen kokoonpanosta esimerkiksi tshekkitaituri Jan Kovarin sekä sveitsiläisten Gregory Hofmannin ja Dario Simionin nimet.  

Oman mainintansa ansaitsee myös Helsingin Jokerien kirkkaimpana tähtenä viimeiset kuusi kautta tuikkinut, säihkynyt sekä myös loistanut jenkkihyökkääjä Brian O’Neill. 

Zug aloitti TPS:n tapaan CHL-kiertueensa perjantaina. Sveitsiläisten vahva tekeminen tuotti 5–2-vierasvoiton saksalaisesta Wolfsburgista. 

– Hienoa päästä pelaamaan ja mittaamaan mihin joukkueena kykenemme. Kyseessä on yksi Euroopan kovimmista joukkueista, pohtii TPS-puolustaja Ruben Rafkin Zugin tarjoamaa herkullista haastetta. 

TPS:n kokoonpanoa on myllätty aavistuksen verran perjantaisesta Ljubljanan kohtaamisesta. Sunnuntain hikoilu Zugia vastaan jää tällien myötä väliin puolustaja Niklas Arellilta sekä hyökkäysosaston Pavol Skalickylta ja Arttu Ilomäeltä. 

Skalickyn paikan ykkösvitjan vasemmassa laidassa ottaa Jonne Tammela. 

Vastaavasti kokoonpanon nousevat U20-joukkueessa dominointitason tekemistä esittänyt hyökkääjä Viljami Marjala ja lauantaina kolme syöttöpistettä U20-ottelussa Pelicansia vastaan tarjoillut puolustaja Aron Kiviharju. 

Turkulaisten maalilla jatkaa Lassi Lehtinen. 

Sunnuntai-illan urheiluviihde käynnistyy Gatorade Centerissä klo 19, nähdään silloin! 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit