Rauman kuuma lauantai

Lassi Lehtinen vastaan Artjom Zagidulin!

Lauantaina matka käy Raumalle! Äjänsuolla Kivikylän Jäähallissa mustavalkoisia odottaa sarjakärki Rauman Lukko ja luvassa on runkosarjan kolmas kohtaaminen. Voitot kahdesta aikaisemmasta ovat tasan 1–1 ja molemmat ovat voittaneet omat kotiottelunsa, mutta tänään tälle jatkumolle haetaan muutosta!

Eilen perjantaina palattiin pelien osalta maaottelutauolta. Hämeenlinnassa Pohjantähti Areenalla HPK:n vieraana paluu oli voittoisa, sillä voittolaukauskilpailun jälkeen lisäpiste lähti Turkuun lukemin 1–2! Kalle Väisänen vastasi varsinaisen peliajan maalista ja voittolaukauskilpailussa Mikael Pyyhtiä, sekä Lasse Lehtinen varmistivat suorituksillaan voiton Palloseuralle!

Haaste Rauman lauantai-illassa on kova! Pelin vaade tulee olemaan iso, sillä vastassa on sarjakärki ja samalla Liigan kovin kotijoukkue. Raumalaisten paluu maajoukkuetauolta ei alkanut Seuran tapaan voitolla, vaan joukkue koki keskiviikkona tappion Helsingin IFK:lle. Ennen tauolle siirtymistä Lukko hävisi myös kotikaukalossa Tampereen Tapparalle ja nyt satakuntalaiset lähtevätkin ensimmäisitä kertaa kuluvan runkosarjan aikana otteluun allaan kaksi tappiota.

Lauantai-illassa ratkaisun avaimia käsissään pitävät veräjänvartijat. Lassi Lehtinen vastaan Artjom Zagidulin. Kaksi tämän kauden kiistatonta huippuvahtia iskevät yhteen ja vain toinen kruunataan voittajaksi Rauman pimenevässä lauantai-illassa. Kumpi vetää pidemmän korren entisten jokkuetovereiden kohtaamisessa?

Valehtelematta lisämaustetta ja sähköä kahden kovan kohtaamiseen tuo myös muiden Lukko-paitaa kantaneiden pelaajien paluu Raumalle. Pavol Skalicky, Jonne Tammela, sekä Juhani Jasu nähdään tänään viihdyttämässä Äijänsuon yleisöä! Arttu Ilomäki joutui eilen Hämeenlinnassa jättämään kaukalon jatkoajalla tulleen kolhun seurauksena ja on on sivussa tämän illan ottelusta.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit