Pyyhtiä: ”Nyt pelataan pisteistä”

Mestarien Liigan lohkovaihe käynnistyy

Turun Palloseuran Mestarien Liigan karkelot sytytetään liekkiin perjantai-iltana Turussa. 

Gatorade Centerin tutun kirkkaissa valoissa isketään kiekko jäähän klo 19, kun TPS:n vieraaksi saapuu Slovenian jättiläinen Olimpija Ljubljana. 

Samaan kellonlyömään päättyy myös TPS:n kauteen valmistava jakso. Jatkossa ottelut sisältävät panoksen sekä mahdollisuuden sarjapisteiden keräämiseen. CHL:ssä sarjapisteillä mennään myös jatkoon alkulohkovaiheesta. 

– Onhan tässä ihan erilainen tunnelma, kun peleissä on konkreettinen panos ja mahdollisuus pelata pisteistä, pohtii TPS-hyökkääjä Mikael Pyyhtiä illan ottelun alla. 

Pyyhtiä taikoo tänään turkulaisten ykkösvitjan oikeassa laidassa. Koostumusta johtaa harjoituskaudella sähköisesti säkenöinyt TPS:n oma kasvatti Aarne Intonen ja vastaavasti vasemman laidan isännöintivastuuta kantaa Pavol Skalicky. 

– Tiedossamme on, että vastustaja antaa tänään kovaa painetta. Se tarkoittaa meille tietenkin sitä, että pitää pystyä operoimaan paineen alla, jatkaa Pyyhtiä. 

TPS:n osalta CHL-avaus pitää sisällään kotiottelun niin tänään perjantaina kuin myös sunnuntaina. Sunnuntain vastustajana nähdään sveitsiläinen EV Zug. 

Muistathan, että ennen tämän illan ottelua Gatorade Centerin Business Clubilla järjestetään perinteinen Locker Room Sale. Ovet ”Lockeriin” aukeavat kausikorttilaisille klo 16.30 ja ei-kausikorttilaisille klo 17. 

Tervetuloa! 

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit