Putki poikki Porissa?

Maalinteon tehokkuus on isossa osassa Porin illassa!

Turun Palloseuran matka käy perjantaina Satakunnan sydämeen! Porin West Areenalla kotijoukkueen roolissa odottaa Ässät ja lauantaihin sopivalla tavalla luvassa on erittäin kuuma kamppailu. Mustavalkoiset iskevät patapaitojen kimppuun vain ja ainoastaan yksi asia mielessä; tappioputken katkaiseminen ja paluu voittokantaan!

Kolme viimeisintä ottelua on ollut miinusmerkkisiä ja maaleja on tehtailtu vain kaksi. Eilen kotona Kuopion KalPa jätti Seuran nollille ja Champions Hockey Leaguen viidennen kierroksen ottellussa Wolfsburg Grizzlyes vei pisteet numeroin 1–4. Voittoputken päättäneessä HIFK-ottelussa maaleja syntyi niin ikään vain yksi.

Maalinteon tehokkuus on isossa osassa Porin illassa! Kotijoukkue luistelee iltaan allaan 0–1 -vierasvoitto eiliseltä. Porilaiset hakivat täyden pistepotin Lahden Pelicansilta Isku Areenan perjantai-illassa. Satkuntalaisten eilistä voittoa edelsi kaksi tappiollista peliä Kouvolan KooKoota ja Oulun Kärppiä vastaan.

Porin illassa ei nähdä eilisessä KalPa-ottelussa kentän jättänyttä Eetu Anttilaa. U20-joukkueen maalivahti Noa Vali nousee kokoonpanoon Lassi Lehtisen vartioidessa maalia. Tyler Steenbergen on niin ikään sivussa KalPa-ottelussa tulleen kolhun seurauksena.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit