Puolivälieräsarja käyntiin voitolla

Palloseura nappasi pudotuspelikevään ensimmäisen kiinnityksen!

TPS-HIFK 2-0 (1-0, 1-0, 0-0)

Turun Palloseuran pudotuspelikevät iskettiin käyntiin sunnuntaina Gatorade Centerissä. Puolivälieräsarja Helsingin IFK:ta vastaan loi odotuksia ja niitä odotuksia myös lunastettiin viikon päätteeksi. Turkulaisyleisö sai mitä toivoi ja pudotuspelikevään ensimmäistä voittoa juhlittiin Artukaisissa!

Ottelu alkoi odotusten mukaisesti erittäin kiivaana ja jänne säilyi aina päätössummeriin saakka. Kahden kovan kohtaamisessa mitään ei tullut helpolla ja maalit pysyivät tiukassa. Koko ottelusarjan avausmaalia jouduttiin odottamaan ensimmäisen erän viimeiselle viidelle minuutille. Ajassa 15.04 Tyler Steenbergen kieputti vanhanaikaisella kiekon Niilo Halosen vartioimaan maaliin ja vei Palloseuran johtoon.

Kiivas taistelu jatkui koko 60 minuuttia, ja samalla myös maalit pysyivät tiukassa. Ensimmäisen tavoin toisessa erässä nähtiin myös yksi maalia, eikä yhtään enempää. Kotiyleisön riemuksi osuma kirjattiin niin ikään tulostaulun vasemmalle puolelle ja maalintekijäksi Iku Viitanen kuulutti paluun tositoimiin tehneen Juuso Pärssisen!

Koko ottelun maalit kirjattiin kahteen ensimmäiseen erään. Pärssisen 2–0-osuman jälkeen HIFK ei onnistunut rakentamaan kiriä, eikä Halosen takanakaan verkko enää heilunut. Ensimmäinen kiinnitys meni mustavalkoisille kahden maalin erolla numeroin 2–0 ja ottelusarja jatkuu tiistaina Helsingissä!

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit