Pudotuspelikevät käyntiin

Kevään pelit aloitetaan Porista ja vain voitoilla on väliä!

Runkosarja on taputeltu ja Turun Palloseuran pudotuspelikevät isketään käyntiin heti viikon alkajaisiksi maanantaina! Ensimmäisen kierroksen vastustajana toimii Porin Ässät ja kahdella voitolla aukeaa paikka puolivälierissä. Joukkueet olivat lopullisessa sarjataulukossa peräkkäisillä sijoituksilla, mutta porilaiset pääsevät aloittamaan ottelusarjan kotikaukalossa, sillä joukkue oli kahdeksas ja mustavalkoisten sijoitus oli yhdeksäs.

Ottelusarjasta tulee todella intensiivinen ja kamppailurikas. Kaksi hyvin sitkeää ja taistelevaa ryhmää ottavat mittaa toisistaan, eikä yhdessäkään tilanteessa tulla antamaan mitään ilmaiseksi. Pelilliset asiat ovat tässä kohtaa toissijaisia ja suurin kysymys onkin, että kenen pää kestää ja kenen ei?

Kysymys pään kestämisestä kohdistuu erityisesti tolppien väliin. Liigan ehdottomaan eliittiin kuuluvat veräjänvartijat Lassi Lehtinen sekä Niklas Rubin ovat valtaisassa rooleissa tässä näytelmässä. Kahden kovan kohtaamisessa toinen kaatuu ja toinen jatkaa tietään aurinkoisessa keväässä.

Kuluvalla kaudella joukkueet kohtasivat runkosarjassa kuudesti. Otteluista neljä kirjattiin Seuralle ja vain kaksi porilaisille. Seura heilutti padan verkkoa yhteensä 19 kertaa, kun taas punamustat onnistuivat maalinteossa vain kahdeksasti. Kuitenkaan vanhoilla tuloksilla ei ole merkitystä, kun tänään Isomäessä kiekko tippuu kello 18.30 ja pudotuspelikevät saadaan käyntiin!

Tämä tie kuljetaan yhdessä!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Michael Dal Colle (1vko)

Pavol Skalicky (1vko)

Roni Allén (1vko)

Lauri Korpikoski (4vko)

Scott Kosmachuk (4vko)

Pidempi toipumisaika:

Tyler Steenbergen

Ruben Rafkin

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit