Pöytä on katettu pikkuveljeä varten

Turun Palloseura isännöi kauden kuumimmassa kamppailussa Helsingin IFK:ta.

Turun Palloseura isännöi kauden kuumimmassa kamppailussa Helsingin IFK:ta. Välienselvittely on kauden toinen ja ensimmäinen Gatorade Centerissä. Torstai-illasta ei tunneta tule puuttumaan ja mustavalkoiset lähtevät nujertamaan jo toistamiseen tällä kaudella Ville Peltosen miehistöä.

Runkosarjan ensimmäinen kohtaaminen kirjattiin Palloseuralle syyskuun 23. päivä lukemin 1–2. Sankarina Nordenskjöldinkadulla toimi molemmat TPS:n maalit iskenyt Markus Nurmi. Ruskon Leijonan lisäksi voiton takuumiehenä toimi 35 torjuntaa napannut venäläismaalivahti Andrei Kareev.

Mitch Hults palaa takaisin tositoimiin ja jenkkihyökkääjän rinnalla ensimmäisen IFK-ottelun tavoin viilettää Tyler Steenbergen, sekä Juraj Slafkovsky. Andrei Kareev vartioi maalia ja Jimi Suomi nousee myös takaisin kokoonpanoon.

Oulun Kärppiä vastaan kiekon kasvoihinsa saanut Topias Haapanen ei ole pelaavassa kokoonpanossa. Jack Rodewald kärsii pelikieltoaan ja puolustaja Ville Lajunen on poissa alavartalovamman vuoksi. Valtteri Pulli hakee pelikuntoa ja puolustuslinjasta puuttuu polvivamman takia Aleksi Anttalainen.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit