Pistejahtiin Hämeeseen

Palloseura lähtee metsästämään jo kauden neljättä voittoa Pallokerhosta.

Turun Palloseuran bussi liikahtaa perjantaina Hämeenlinnaan, missä HPK odottaa Pohjantähti Areenalla. Kohtaaminen on kauden neljäs ja samalla viimeinen runkosarjassa. Kauden kaikki kolme aikaisempaa mittelöä on kirjattu maalin erolla mustavalkoisille ja tänään Jussi Ahokkaan ryhmä lähtee hakemaan kauden neljättä voittoa Kerhosta!

Molemmat joukkueet ovat voittaneen viidestä viimeisestä pelistä kolme ja perjantai-iltana toinen tulee palaamaan voittokantaan. Palloseura koki keskiviikkona viikon ensimmäisessä tappion Jyväskylän JYPille ja niin ikään keskiviikkona Kuopion KalPa kukisti HPK:n. Hurrikaaniryhmä ryösti pisteet Gatorade Centeristä numeroin 1–4.

Kolmesta kauden keskinäisestä väännöstä kaksi viimeisintä on kirjattu yliajalla. Viimeksi Turussa Jonne Tammela ratkaisi voiton Palloseuralle voittomaalikilpailussa ja joulukuussa Ruben Rafkin iski Hämeenlinnassa voittomaalin jatkoajalla. Kauden ensimmäisessä nähtiin myös vain yksi maalia ja täysosumasta vastasi Juuso Pärssinen.

Iltaan lähdettäessä joukkueilla piste-eroa on kolme pistettä ja pelatuissa peleissä eroavaisuutta on yksi ottelu. Liigassa hämeenlinnalaiset pitävät hallussaan neljättä sijaa, kun mustavalkoiset suuntaavat Kanta-Hämeeseen sarjataulukon seitsemänneltä sijalta. Kerho on koko sarjan kolmanneksi paras kotijoukkue, joten arkiviikko ei tule päätökseen helpolla.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit