Pistejahti jatkuu kotikaukalossa

Palloseura palaa tositoimiin Porin Ässien isäntänä.

Turun Palloseuran pistejahti Liiga-kaukaloissa jatkuu maaottelutauon jälkeen Porin Ässiä vastaan. Kotikaukalossa pelattava kamppailu oli tarkoitus pelata otteluohjelman mukaisesti lokakuun 30. päivä, mutta patapaitojen koronatapauksen takia ottelu siirrettiin myöhempään ajankohtaan. Nyt on tullut aika ja kiekko tippuu Gatorade Centerissä kello 18.30!

Palloseuran ja patapaitojen välillä piste-eroa on 16 pistettä iltaan lähdettäessä. Sarjan viimeisellä sijalla majaileva Ässät on pelannut kaksi peliä mustavalkoisia enemmän, mutta maaliverkko on soinut omissa 30 kertaa enemmän mitä Andrei Kareevin, sekä Eetu Anttilan selän takana.

Illan välienselvittely on joukkueiden kauden toinen, sillä lokakuun 22. päivä TPS vieraili Porin Isomäessä. Runkosarjan ensimmäinen kohtaaminen kirjattiin Ässien loppukirin myötä lukemin 2–3 ja täysi pistepotti lähti Turkuun Sakari Salmisen kahdesta maalista huolimatta. Salminen on patapaitojen toiseksi tehokkain pelaaja jenkkihyökkääjä Derek Barahin jälkeen.

Ari Moisanen luisteluttaa mustavalkoisten tolppien väliin Eetu Anttilan. Kamppailu on nuoren maalivahdin tämän kauden neljäs startti ja samalla kiikarissa on jo kauden neljäs voitto. Pelaajistosta sivussa on viimeisimmässä Tappara-ottelussa pelikiellon saanut Ville Lajunen, ja loukkaantumisten takia sivussa ovat Valtteri Pulli, sekä Aleksi Anttalainen.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit