Pistejahti jatkuu kotikaukalossa

Viikon ensimmäisessä vastaan asettuu Jyväskylän JYP.

Turun Palloseuran taistelu elintärkeistä pisteistä jatkuu keskiviikkona kotikaukalossa. Runkosarja lähenee loppuaan ja asetelmia kevään pudotuspelejä ajatellen haetaan kuumeisesti. Illan vierasjoukkue JYP suuntaa kamppailuun täysin paineettomassa tilassa, sillä haaveet kevään pudotuspeleistä ovat jo karisseet. Mustavalkoisilla sen sijaan on mahdollisuudet kuuden joukkoon, mutta myös samalla jäädä jopa kokonaan ulos kevään peleistä.

Joukkueet kohtasivat viimeksi viikko sitten niin ikään Gatorade Centerissä. Kohtaaminen oli kauden kolmas ja samalla ensimmäinen jyväskyläläisille kirjattu voitto runkosarjan välienselvittelyistä. Jussi Ahokkaan ryhmä on kahdesti hakenut pisteet Jyväskylästä, mutta viikko sitten ensimmäinen Turussa pelattu ottelu kirjattiin JYPille numeroin 1–4. Palloseura lähtee tänään nujertamaan hurrikaaniryhmää ja palaamaan takaisin voittokantaan!

Eetu Liukas ja Jaedon Descheneau palaavat takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Kanukkihyökkääjä on istutettu venäläisveljesten rinnalle ja Liukas palaa tuttuun tapaan Juhani Jasun, sekä Topias Haapasen laidalle. Andrei Kareev vartioi mustavalkoisten maalia ja Nurmi–Pärssinen–Pyyhtiä -kenttä jatkaa yhdessä!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit