Pisteet mielessä Niiralassa

Viikko halutaan päättää voittoon KalPan kustannuksella!

Turun Palloseura iskee viikon kolmanteen ja samalla viimeiseen pistetaistoon Savon sydämessä Kuopiossa. Lauantai-illassa kiekko tippuu jäähän kello 18.30 ja tarkoituksena on päättää viikko voittoon! Pisteet eivät kuitenkaan hevillä tule Niiralasta irtoamaan, sillä KalPa lyö oman panoksensa pöytään ja voiton eteen on tehtävä iso määrä töitä!

Molemmat joukkueet luistelevat iltaan tappio niskassa, mutta kotijoukkueen vire on ollut enemmän noususuhdanteessa, kuin mustavalkoisten. Viidestä viimeisestä savolaiset ovat voittaneet kolme, kun vastaavasti Seura on onnistunut nappaamaan isomman pistepotin vain kertaalleen.

Kotijoukkue lähtee iltaan sarjan viidenneltä sijalta 95 pisteen turvin. Keltamustilla otteluita on jäljellä runkosarjassa neljä, kun mustavalkoisilla otteluita on jäljellä yksi vähemmän. Asetelmien haku kiristyy kevään lähestyessä ja runkosarjan kolmanneksi viimeiseen otteluun isketään pistesarakkeen näyttäessä saldoa 86. KalPa on tasapisteissä Lahden Pelicansin, sekä Oulun Kärppien kanssa eikä paikat kevään peleissä ole todellakaan lyöty lukkoon.

Seura taistelee viivan alapuolella paikoista neljännesvälierissä. Voittojen merkitystä ei voi liiaksi korostaa, sillä vain omalla tekemisellä on tässä kohtaa merkitystä. Savon sydämeen isketään vain ja ainoastaan voitto mielessä, sillä viikko halutaan päättää voittoon ja jaossa on elintärkeät kolme pistettä!

Torstain Tappara-ottelun jälkeen miehistö elää, sillä nuoret hyökkääjät pelaavat niin ikään Kuopiossa KalPaa vastaan, mutta jo kello 14.00 alkavassa U20 SM-sarjan ottelussa. Ainoastaan Viljami Marjala jatkaa Liigan mukana. Edellisestä kamppailusta maalivahti vaihtuu ja Topias Haapanen palaa jälleen takaisin tositoimiin!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Michael Dal Colle (3vko)
Pavol Skalicky (3vko)
Roni Allén (3vko)
Lauri Korpikoski (4vko)
Scott Kosmachuk (4vko)

Pidempi toipumisaika:

Tyler Steenbergen
Ruben Rafkin

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit