Perjantai & HIFK

Tulikuuma perjantai-ilta Gatorade Centerissä!

Turun Palloseura isännöi tulikuumassa Gatorade Centerin perjantai-illassa rakasta verivihollista Helsingistä. Ville Peltosen johtama HIFK luistelee Seuran vieraaksi turkulaisyleisön syleilyyn kotipelissä pitkään aikaan!

Taisto on viikon toinen. Keskiviikkona mustavalkoiset voittivat kotikaukalossa Oulun Kärpät ja kolmen pisteen takuumiehinä toimivat kapteeni Juhani Jasu, sekä Pavol Skalicky. Loppulukemat keskiviikkoillassa kirjattiin 3–2 ja voitolla Seura palasi takaisin pistekantaan tappiollisen Lahden lauantai-illan jälkeen.

Illan vierasjoukkue HIFK on onnistunut keräämään kauden yhdeksästä vierasottelusta vain neljä pistettä. Helsinkiläiset luistelevat Gatorade Centerin jäälle kaksi voitokasta peliä allaan, mutta kuluvan runkosarjan aikana Peltosen ryhmä on kerännyt vain 21 pistettä ja joukkue löytyykin sarjataulukon sijalta 12.

Palloseura iskee iltaan sarjataulukon kolmannelta paikalta. Viime kauden välierävastustaja ja illan vierailija HIFK on takana 12 pisteen turvin ja maaleja Jussi Ahokkaan miehistö on iskenyt yhteensä 40, mikä on kahdeksan enemmän kuin Peltosen HIFK:n samainen saldo. Vastaavasti maaliverkko on heilunut helsinkiläisten omassa päässä tiheämpään.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit