Pata porisee perjantaina

Turun Palloseuran Liiga-kausi jatkuu Porin Isomäessä!

Turun Palloseura kohtaa perjantai-iltana Porin Isomäessä Ässät. Taisto on joukkueiden kauden ensimmäinen välienselvittely. Mustavalkoiset ja patapaidat luistelevat iltaan täysin eri ääripäistä. Palloseura lähtee jatkamaan perjantai-illassa hyviä otteita sarjan piikkipaikalta.

Mustavalkoiset jatkavat tosiaan Ässiä vastaan sarjan piikkipaikalla. Uuteen pelipäivään Ässien tilanne on toisenlainen. TPS:n ja Ässien ero on suurin mahdollinen. Porilaiset pitävät hallussaan sarjataulukon viimeistä sijaa 14:n pisteen voimin, kun Palloseura seilaa sarjan kärjessä 28 pisteellä.

Sarjasijoitusta peilaten myös joukkueiden tilastot näyttävät erilaisilta. Turun Palloseura on Liigassa vähiten maaleja päästänyt joukkue, kun taas Porin Ässien verkko on heilunut koko sarjassa kaikkein eniten.

Jussi Ahokas on valmennustiiminsä kanssa tehnyt pieniä muutoksia pelaavaan kokoonpanoon. Aarne Intonen hyökkää Jack Rodewaldin ja Filip Sandbergin kanssa, kun Tyler Steenbergen viilettää Juhani Jasun rinnalla Eetu Liukkaan kanssa. Venäläisvahti Andrei Kareev jatkaa mustavalkoisten tolppien välissä.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit