Paluu kotikaukaloon!

Perhepeli, kotikaukalo ja Rauman Lukko. Siitä on tämä lauantai-ilta tehty!

Odotettu lauantai on täällä! Pitkän tauon jälkeen pelataan taas kotikaukalossa ja rakas vihollinen Rauman Lukko saapuu vieraaksi kaikkien aikojen Perhepelissä!

Viimeksi joukkueet kohtasivat viikko sitten Kivikylän Areenalla. Kamppailu on Seuran viimeisin ja mielessä on vain revanssi! Viime lauantaina Raumalla ratkaisu haettiin voittolaukauskilpailusta, kuten myös päivää aikaisemmin Hämeenlinnassa. HPK:n vieraana lisäpiste lähti Seuran mukaan, mutta Raumalla voitto kirjattiin Lukolle.

Sarjakärki Lukko luistelee Gatorade Centeriin 45 pisteen voimin. Viimeaikaiset ottelut eivät kuitenkaan ole olleet niin lennokkaita kuin alkukaudesta. Joukkue on hävinnyt viidestä viimeisestä ottelustaan kolme ja viimeisin tappio tuli tämän viikon keskiviikkona, kun Oulun Kärpät haki täydet pisteet Rauman Äijänsuolta lukemin 1–2.

Kuntopuntarissa kymmennen viimeisen ottelun otannalla TPS ja Lukko ovat suorittaneet samalla tasolla. Molemmat ovat keränneet 16 pistettä, mutta tehtyjä maaleja on raumalaisilla enemmän. Vastavuoroisesti Seuran oma maaliverkko on heilunut vähemmän.

Jussi Ahokas luisteluttaa lauantai-iltana kotikaukaloon iskukykyisen miehistön! Aarne Intonen palaa loukkaantumisen jälkeen takaisin pelaavaan kokoonpanoon ja ottaa paikkansa Mikael Pyyhtiän, sekä Anthony Rechin välistä. Lassi Lehtinen jatkaa totuttuun tapaan mustavalkoisten tolppien välissä!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit