Palloseuran hurrikaanivaroitus

Juraj Slafkovsky tekee paluun kokoonpanoon!

Turun Palloseuran kolme ottelua sisällään pitävä viikko isketään käyntiin keskiviikkona Gatorade Centerissä. Vieraaksi saapuu Jyväskylästä sarjan vähiten pisteitä kerännyt JYP. Palloseuran pistetaistelu pudotuspaikkaa silmällä pitäen käy kuumana, toisin kuin illan vierasjoukkueen. Hurrikaaniryhmällä ero kymmenenteen sijaan on kasvanut jo 29 pisteeseen.

Joukkueiden viimeiset pelit ovat kuin yö ja päivä. Viimeisestä viidestä ottelusta Jussi Ahokkaan TPS on voittanut neljä ja hävinnyt vain yhden jatkoajalla. Vastavuoroisesti illan vierasjoukkue JYP on voittanut viidestä viimeisestä yhden jatkojen kautta. Samalla voitto on ainoa laatuaan jyväskyläläisten yhdeksästä viimeisestä ottelusta.

Palloseura luistelee kotikaukaloon allaan tyly 6–1-voitto Vaasan Sportista viime lauantailta. Maalinteko ei ole tökkinyt ja viimeisimmissä taistoissa Mikael Pyyhtiä on ollut ilmi liekeissä. Tänään Pyyhtiä jatkaa tuttuun tapaan Markus Nurmen, sekä Juuso Pärssisen rinnalla ja kolmikko iskee sarjassa eniten maaleja päästäneen JYPin kimppuun!

Olympialaisissa seitsemän maalia iskenyt Juraj Slafkovsky tekee paluun Turun Palloseuran kokoonpanoon! Koko turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu nuori slovakki ihastuttaa turkulaisia yhdessä venäläisveljesten kanssa!

Artukaisten istuttaja Eetu Liukas on sivussa pelaavasta kokoonpanosta flunssan takia. Jonne Tammela hyppää Juhani Jasun sekä Topias Haapasen rinnalle ja Andrei Kareev vartioi mustavalkoista maalia.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit