Päiväpeli Porissa

Porin West Areenalla pelataan ultimaattisen isoista pisteistä!

Turun Palloseura iskee viikon päätteeksi sunnuntaina Porin Ässien vieraaksi! Tiedossa on valtavan kova haaste, sillä tunnelmaa ei Porin Isomäestä tule puuttumaan ja kotijoukkue tekee varmasti kaikkensa pisteiden eteen. Pisteiden eteen kaikkensa pitää tehdä myös mustavalkoisen Turun Palloseuran, sillä pistemenetyksille ei ole enää sijaa!

Joukkueet kohtasivat viimeksi Gatorade Centerissä 18. päivä helmikuuta. Seura poistui ottelusta voittajana ja kolme pistettä kirjattiin tilastoihin lukemin 2–1. Padan kaato on viimeisin voitto ja sen jälkeen mustavalkoisten taival on ollut vaikea. Kahdesta viimeisestä ottelusta pisteitä ei ole herunut ja tappiot on koettu Lahden Pelicansille, sekä Lappeenrannan SaiPalle.

Kotijoukkue Ässät luistelee iltaan allaan kaksi kolmen pisteen voittoa. Viimeisin peli porilaisilla oli Mikkelin Jukureita vastaan kotikaukalossa ja sitä ennen SaiPa laittoi Ässät ahtaalle, mutta pata käänsi ottelun lopulta voitoksi.

Iltaan lähdetään peräkkäisiltä sarjasijoituksilta ja pisteiden merkitys on ultimaattinen. Molemmat joukkueet ovat pelanneet 54 ottelua ja Seura on yhden pisteen verran porilaisia edellä. Pistemäärä on mustavalkoisilla 82, mutta Porin päiväpeli selvittää, että ottaako Seura eroa Ässiin vai vaihtavatko joukkueet paikkoja.

Kiekko tippuu West Areenalla jo kello 15.00 ja luvassa on kuumaakin kuumempi pyhäpäivä!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Lauri Korpikoski (1vko)
Michael Dal Colle (day-to-day)
Vili Munkki (day-to-day)
Taneli Ronkainen (day-to-day)
Pavol Skalicky (1vko)
Scott Kosmachuk (1vko)
Roni Allén (1vko)

Pidempi toipumisaika:

Tyler Steenbergen
Ruben Rafkin

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit