Päivä, josta puhutaan!

Kotivoitolla voiton päähän välieristä!

Kiihkeä puolivälieräsarja Helsingin IFK:ta vastaan jatkuu sunnuntaina Turussa. Kevätaurinko paistaa ja Gatorade Centerin syleilyyn luistellaan kello 18.30. Ottelusarja on tasan 2–2 ja tästä ei Kanada-maljan metsästys enää parane. Kotivoitolla Seura nappaisi jo kolmannen kiinnityksen ja välieriin tarvittava neljä otteluvoittoa olisi enää yhtä vaille valmis.

Joukkueet kohtasivat eilen Helsingissä ottelusarjan kolmannessa näytöksessä. Vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen 12 maalia ja kaksi ulosajoa sisältänyt kamppailu kirjattiin Palloseuran voittoon lukemin 5–7. Lauantain tunnelmiin pääset täältä!

Molemmat joukkueet ovat voittaneet kerran kotona ja kerran vieraissa. Mustavalkoisille voitot on kirjattu suoraan varsinaisen peliajan puitteissa, mutta HIFK on kääntänyt voitot jatkoerissä. Jussi Ahokas ei lähde tekemään muutoksia kokoonpanoon ja Gatorade Centerin jäälle luistelee tuttu TPS!

Vierasjoukkue HIFK:n miehistössä nähdään pientä vaihtuvuutta. Micke-Max Åsten on ensimmäistä kertaa kokoonpanossa ottelusarjan aikana ja joukkueen kultakypärä Jere Innala ei turkulaisyleisön eteen luistele. Eilen 12 minuutin ja neljän päästetyn maalin jälkeen maalinsuulta vaihdettu Niilo Halonen aloittaa helsinkiläisten tolppien välissä.

Liput otteluun TÄÄLTÄ!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit