On ookoo voittaa KooKoo!

Gatorade Centerissä pelataan sarjan piikkipaikasta!

Torstai-iltana Gatorade Centerissä pelataan sarjan piikkipaikasta, kun Kouvolan KooKoo saapuu Turkuun. Viikon kahdesta kamppailusta ensimmäinen on todellinen kärkikamppailu, sillä joukkueilla on piste-eroa vain yksi ja kouvolalaiset ovat iltaan lähdettäessä sarjataulukon kärkipaikalla. Huomioitavaa on kuitenkin se, että pelattuja pelejä illan vierasjoukkueella on neljä enemmän kuin mustavalkoisilla.

Viidestä viimeisestä ottelusta molemmat joukkueet ovat keränneet kolme voittoa. Viimeisen viiden pelin otannalla Palloseura on kuitenkin napannut yhden pisteen enemmän, sillä KooKoo voitti Ilveksen jatkoajalla marraskuun neljäs päivä. Gatorade Centeriin kouvolalaiset saapuvat tappio niskassaan eilisestä ottelusta Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan.

Jussi Ahokkaan miehistö haki täyden pistepotin viime viikon perjantaina Tampereen Hakametsästä. Kovassa taisteluvoitossa Tappara kaatui numeroin 1–2. Palloseuran maaleista Tampereen pimenevässä illassa vastasivat Ruben Rafkin, sekä Jack Rodewald. Jonne Tammela kirjasi molempiin maaleihin syöttöpisteet.

Puolustaja Ville Lajunen tekee paluun pelaavaan kokoonpanoon kahden ottelun pelikiellon jälkeen. Sivussa loukkaantumisten takia ovat Aleksi Anttalainen, sekä Valtteri Pulli. Tampereella vain yhden maalin selkänsä taakse päästänyt venäläismaalivahti Andrei Kareev jatkaa mustavalkoisten tolppien välissä.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit