Odotettu lauantai

Sarjakärki Tappara saapuu Turkuun.

Turun Palloseuran taistelu pisteistä jatkuu viikon päättävässä ottelussa Tampereen Tapparaa vastaan. Kirvesrinnat luistelevat Gatorade Centerin jäälle sarjataulukon piikkipaikalta, Palloseuran pitäessä hallussaan viimeisestä suoraa pudotuspelipaikkaa. Piste-eroa joukkueilla on yhdeksän pisteen verran.

Eilen perjantaina molemmat joukkueet pelasivat sarjapisteistä ja vain Palloseura pystyi nappaamaan täydet kolme pistettä. Hämeenlinnan Pallokerho kaatui Pohjantähti Areenalla numeroin 2–3. Tappara sen sijaan kaatoi paikallisvastustaja Ilveksen voittolaukauskilpailun päätteeksi.

Illan välienselvittely on runkosarjan neljäs ja samalla viimeinen. Kolmesta aikaisemmasta TPS on voittanut yhden ja Tappara kaksi. Jussi Ahokkaan ryhmä lähtee tasoittamaan voittotilastoa ja kaatamaan tamperelaisia ensimmäistä kertaa kotikaukalossa kuluvan kauden aikana.

Eiliseen verrattuna kokoonpanossa nähdään vain yksi muutos. Hyökkäyskentälliset ja pakkiparit pysyvät ennallaan, mutta maalinsuulle luistelee Eetu Anttila.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit