Lunastusten aika

Turun torstai-ilta tuo mukanaan runkosarjan toiseksi viimeisen kotiottelun!

Torstai on toivoa täynnä, kun luistellaan kotiyleisön eteen runkosarjan toiseksi viimeisen kotiottelun merkeissä. Vastaan asettuu hallitseva mestari Tampereen Tappara ja on revanssin aika. Viime kauden finaalivastustaja tuo mukanaan ison haasteen, mutta samalla myös sytyttävän torstai-illan. Illalla mustavalkoisten yllä nähdään myös ensi kertaa maaliskuun pelipaidat!

Kun runkosarjaa on jäljellä neljä ottelua ei pistemenetyksille ole varaa. Taistelu paikasta auringossa käy kuumana ja kotiyleisön edessä suorittaminen on elinehto, kun mietitään ratkaisupelejä. Torstai-illassa on aika muuttaa sanat teoiksi ja iskeä kirvesrinnat selkä seinää vasten.

Miehistö elää ja kokoonpanossa nähdään muutoksia tiistain HPK-ottelun jälkeen. Eetu Anttila luistelee tolppien väliin ja nuori Aaron Hakala iskee nälkäisenä jälleen kotiyleisön eteen. Jimi Suomi jatkaa hyökkäyslinjassa ja nuori puolustaja on istutettu kokeneen Juhani Jasun rinnalle. Ruotsalaishyökkääjä Martin Johansson palaa takaisin tositoimiin, mutta vastavuoroisesti tiistaina kovia kokenut Kalle Väisänen ei pue Palloseuran paitaa päälleen Tapparaa vastaan.

Kuluvalla kaudella joukkueet ovat kohdanneet kolmesti, joista kaksi on kirjattu kirvesrinnoille ja Seura on voittanut kerran. Lokakuun 28. päivä turkulaisyleisö sai todistaa kahden pisteen jäämistä Suomen kauneimpaan numeroin 2–1. Torstai-iltaan tultaessa panokset ovat valtaisat, ja mielessä on tempun uusiminen. Millään muulla. kuin pisteillä ei ole merkitystä!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Valtteri Pulli (1vko)
Kalle Väisänen (1vko)
Michael Dal Colle (2vko)
Topias Haapanen (2vko)
Lauri Korpikoski (3vko)
Pavol Skalicky (3vko)
Scott Kosmachuk (3vko)
Roni Allén (3vko)

Pidempi toipumisaika:

Tyler Steenbergen
Ruben Rafkin

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit