Lukon kimppuun kotikaukalossa

Palloseura lähtee katkaisemaan raumalaisten voittoputkea.

Turun Palloseuran taistelu sarjapisteistä jatkuu arkiviikon päätteeksi Rauman Lukkoa vastaan. Jussi Ahokkaan ryhmä luistelee Gatorade Centerin jäälle allaan voitto toisesta satakuntalaisjoukkueesta. Keskiviikkona Porin Ässät lähti Turusta takaisin kotiin koettuaan tappion lukemin 2–1.

TPS ja Lukko luistelevat kauden viidenteen välienselvittelyyn peräkkäisiltä sarjasijoilta. Raumalaiset pitävät itsellään viimeistä suoraa pudotuspelipaikkaa 63 pisteen voimin. Palloseura on kaksi pistettä jäljessä, kun pelattuja otteluita on yksi vähemmän kuin Lukolla.

Vierasjoukkue Lukko lähtee iltapäivän otteluun allaan 11 voittoa. Voittoputken aikana Marko Virtasen miehistö on kokenut pistemenetyksiä vain kahdesti, sillä Vaasan Sportia ja Tampereen Ilvestä vastaan kamppailut venyivät jatkoajalle.

Kuntopuntarissa Lukko on vahvoilla ja viiteen viimeiseen peliin joukkue on päästänyt vain viisi maalia. Palloseuran viimeiset pelit eivät ole yhtä mairittelevat, mutta kuluvalla kaudella mustavalkoiset ovat vieneet keskinäisiä kohtaamisia. Neljästä välienselvittelystä TPS on poistunut kolme kertaa voittajana ja tänään on neljännen kerran vuoro!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit