Loppuunmyyty Nordis odottaa!

Kauden viimeinen pistetaisto vieraissa.

Turun Palloseura iskee runkosarjan toiseksi viimeiseen otteluun tiistaina Helsingissä. Kauden viimeinen vierastaisto missä jaetaan pisteitä, taistellaan yhdessä Helsingin IFK:n kanssa. Panoksena perjantai-illassa mustavalkoisilla ei ole enempää eikä vähempää kuin kotietu tuleviin pudotuspeleihin.

Kotijoukkue HIFK:n panokset ovat isommat mitä Palloseuran, sillä helsinkiläiset taistelevat vielä paikasta kuuden parhaan joukkoon. Tällä hetkellä petolauma majailee sarjan seitsemännellä sijalla 96 pisteen voimin, mutta neljänteen sijaan on vain kolme pistettä matkaa. Kotijoukkue tulee varmasti kovalla sykkeellä täpötäyteen kotiluolaansa ja Seuran on vastattava huutoon, kun kiekko Nordenskiöldinkadulla tippuu.

Kokoonpano elää loukkaantumisten ja sairastapausten vuoksi. U20-joukkueen ensimmäisessä puolivälieräottelussa mukana olleet pelaajat ovat jälleen Liigan miehistössä. Nuoret kohtaavat tänään niin ikään Helsingin IFK:n ottelusarjan toisessa osaottelussa, mutta joutuvat lähtemään iltaan ilman Viljami Marjalaa, Aaron Hakalaa, Kalle Väisästä, Vili Munkkia, sekä Sisu-Petteri Lehtosta.

Nuoriso-osasto luistelee tänään Nordiksen kirkkaisiin valoihin ja maalilla aloittaa odotetusti Lassi Lehtinen! Aarne Intosen johtaman nimellisen ykköskentän laidoilla viilettävät Mikael Pyyhtiä, sekä Kalle Väisänen.

Helppoa iltapuhdetta ei todellakaan ole luvassa, kun pääkaupunki kutsuu. Panokset ovat suuret ja kotijoukkue on voittanut neljä viimeisintä ottelua. Kotikaukalossa HIFK on viimeksi hävinnyt tammikuussa, mutta tänään Seuran tavoite on tasata kuluvan kauden voitot ja päättää runkosarjan vierasottelut ryöstöretkeen!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Arttu Ilomäki (D2D)
Michael Dal Colle (2vko)
Pavol Skalicky (2vko)
Roni Allén (2vko)
Lauri Korpikoski (4vko)
Scott Kosmachuk (4vko)

Pidempi toipumisaika:

Tyler Steenbergen
Ruben Rafkin

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit