Liigakausi käyntiin

Runkosarja isketään käyntiin torstaina Rauman Kivikylän Areenalla!

Liigan runkosarja pyörähtää käyntiin tänään torstaina Rauman Kivikylän Areenalla. Kauden ensimmäinen pelipäivä sisältää yhden ottelun ja Turun Palloseuralla on kunnia iskeä liigakausi käyntiin Rauman Lukon kanssa. Viime kauden finaalipari kohtasi keväällä ilman yleisöä, mutta tänään Kivikylän Areenan lehterit eivät ole tyhjät.

Palloseura iskee Rauman pimenevään iltaan revanssi mielessä. Päällimmäisenä mielessä ovat harjoituskauden kaksi kohtaamista ja viime kauden finaalitappio. Hallitseva mestari Lukko voitti mustavalkoiset pitsiturnauksessa, sekä kauteen valmistavien otteluiden ensimmäisessä täyspitkässä taistossa.

Joukkueet luistelevat ensimmäiseen tosipeliin uudistetuin joukkuein. Tuttuja kasvoja löytyy, mutta uusia tuulia on havaittavissa molemmilla ryhmillä. Suurimmat vaihdokset ovat havaittavissa penkin takana, sillä molemmat joukkueet ovat uuden valmentajan komennossa. Jussi Ahokas suuntaa ensimmäiseen liigaotteluunsa Palloseuran peräsimessä ja raumalaisten vastuuvalmentajana nähdään turkulaisillekin tuttu Marko Virtanen.

Valmennusvaihdosten ohella joukkueiden kokoonpanoissa on huomattavissa uusia pelaajia. Palloseuran miehistössä vaihtuvuus on ollut suurta. Juuso Pärssisen ja Markus Nurmen rinnalla hyökkää Jack Rodewald ja toista ketjua sentteröi pre-seasonin tehokkain pelaaja Mitch Hults.

Illan TPS:n kokoonpanosta puuttuu sairaslomalla oleva Lauri Korpikoski sekä loukkaantumisestaan hyvää tahtia toipuva Ville Lajunen. Jonne Tammelan tarkasta paluuaikataulusta kaukaloon ei ole tässä vaiheessa tarkempaa tietoa.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit