Lauantaina Raumalle

Viimekauden finaalivastustaja isännöi turkulaisia viikon viimeisessä.

Turun Palloseuran matka käy lauantaina Raumalle viikon viimeiseen pistetaistoon. Kivikylän Areenalla isäntänä toimii viime kauden finaalivastustaja Rauman Lukko. Jaossa on isot pisteet, sillä Palloseura taistelee raumalaisten kanssa samoista sijoituksista runkosarjan lähestyessä loppua.

Satakuntaan lähdettäessä mustavalkoisilla on jäljellä viisi ottelua. Palloseura saa pelattua kaikki kauden runkosarjaottelut, mutta illan kotijoukkue Lukolta otteluita jää pelaamatta. Tämän seurauksena raumalaisten sijoitus määrittyy pistekeskiarvon mukaan. Tällä hetkellä Lukon pistesaldo näyttää 82, kun pelejä on pelattuna 52.

Kotijoukkue Lukko luistelee kotikaukaloon kolmen ottelun tappioputkessa. Kokoonpanomuutoksista kärsinyt kotijoukkue on voittanut yhdeksästä viimeisestä kamppailusta vain kaksi. Hallitseva mestari on sarjan 11. paras kotijoukkue.

Jussi Ahokkaan miehistö luistelee Raumalle sarjataulukon kuudennelta sijalta. Tällä hetkellä viimeinen suora pudotuspaikka on hallussa 88 pisteen voimin. Mustavalkoiset ovat keränneet kymmenestä viimeisestä taistosta 16 pistettä, mikä on seitsemän enemmän kuin raumalaisten vastaava saldo.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit