Lauantai-illan isku Lahdessa

Vastakkain taisteleva koti- ja vierasjoukkue.

Turun Palloseuran matka käy Lahteen viikon viimeisen koitoksen merkeissä. Lahden Pelicans isännöi mustavalkoisia ja kiikarissa on voitokkaan viikon kruunaus pussinokkien kustannuksella. Tänään Päijät-Hämeen maakuntakeskuksessa on mahdollisuus tehdä viikosta täydellinen ja samalla myös napata kokonaisuudessaan viides peräkkäinen voitto!

Keskiviikkona Palloseura kaatoi Vaasan Sportin numeroin 2-1 ja samaisilla lukemilla sai taipua Tappara. Perjantai-illassa ratkaisu syntyi Arttu Ilomäen lavasta voittolaukauksilla. Varsinaisen peliajan osumasta vastasi Palloseuran puolustaja Antti Tuomisto, mutta illan kiistattomaksi sankariksi kruunattiin maalivahti Lassi Lehtinen.

Viimeisen neljän ottelun otannalla Lassi Lehtinen on pysäyttänyt yhteensä 80 laukausta. Verkko on heilunut Lehtisen selän takana vain kahdesti ja kaikki neljä viimeistä ottelua ovat olleet voitokkaita. Musta on jäänyt kiinni 97.56 prosenttisesti. Kokonaisuudessaan tällä kaudella torjuntaprosentti on 93.81.

Illan isäntien viiden ottelun voittoputki katkesi torstaina Jyväskylässä. Tommi Niemelän Pelicans on kunnostautunut syksyn runkosarjassa ja joukkue löytyykin sarjataulukon kolmannelta paikalta. Kuntopuntarin kärkijoukkueella on varmasti sanansa sanottavana, mitä tulee Seuran voittoputken metsästykseen.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit