Lauantai ei esittelyjä tarvitse

Voittavaa kokoonpanoa ei muuteta!

Tämä lauantai ei esittelyjä tarvitse! Vieraskiertue huipentuu Oulun Raksilla, missä Lauri Marjamäen johtama Kärpät odottaa Seuran saapumista. Kiekko tippuu jäähän Oulun Energia Areenalla tasan kello 18.00 ja jaossa on erittäin isot pisteet; iltaan lähdetään nimittäin vain yhden pisteen erolla.

Joulukuu iskettiin käyntiin otteluiden osalta eilen Kuopiossa, mistä Seura haki täyden pistepotin numeroin 3–4. Olvi Areenalla nähtiin sitkeä ja taisteleva Palloseura, joka laittoi KalPan ahtaalle niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä! Tappioasemasta ensin tasoihin ja sitten ohi. Toisen erän kolmen maalin ja viimeisen erän taistelun seurauksena savolaiset jäivät katselemaan mustavalkoisia voitonjuhlia.

Kun tänään kiekko tippuu jäähän; on kotijoukkueen takaraivossa vastavuoroisesti tappio eiliseltä. Kärpät matkustaa omaan kotiotteluunsa Lahdesta, missä numerot kirjattiin suurinumeroisesti Pelicansille. Kahden eläimen välienselvittelyssä loppulukemat Lahden Isku Areenalla kirjattiin 6–2.

Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla. TPS kuudentena ja Kärpät seitsemäntenä, mutta pelattuja otteluita oululaisilla on yksi enemmän. Pisteitä Palloseuralla on 25 ottelun jälkeen yhteensä 42 ja Kärpät majailee aivan kannassa kiinni vain yhden pisteen päässä.

Jussi Ahokas ei lähde muuttamaan voittavaa kokoonpanoa! Lassi Lehtinen jatkaa mustavalkoisten tolppien välissä ja ketjukoostumukset pysyvät ennallaan! Kysymys kuuluu, että jatkaako Martin Johansson neljän ottelun maaliputkea ja huomionarvoista on myös se, että puolustaja Valtteri Pulli nähdään jälleen kultakypärä päässä Oulun pimenevässä illassa!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Roni Allen (2-3vko)

Juhani Jasu (6vko)

Vili Munkki (5vko)

Scott Kosmachuk (5vko)

Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit