Kymmenettä putkeen

Jaedon Descheneau debytoi Kisapuiston lauantai-illassa!

Turun Palloseuran pistejahti jatkuu lauantai-iltana Lappeenrannan kisapuistossa. SaiPa isännöi mustavalkoisia ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella ja Jussi Ahokkaan miehistöllä mielessä on paluu voittokantaan. Kisapuiston jäälle Palloseura luistelee sarjataulukon piikkipaikalta.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen pelattiin Gatorade Centerissä syyskuun 22. päivä. Palloseura käänsi maalin tappioaseman ja täysi pistepotti jäi Turkuun numeroin 3–1. Mustavalkoisten maaleista vastasivat Mitch Hults, Ruben Rafkin, sekä Filip Sandberg.

Kotijoukkue SaiPa lähtee taistoon sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Joukkue on pelannut neljä peliä enemmän kuin Palloseura, mutta 31 ottelusta pisteitä on kertynyt vain 29. Joukkueet ovat tehneet saman verran maaleja (62), mutta lappeenrantalaisten verkko on heilunut reilusti enemmän kuin Andrei Kareevin ja Eetu Anttilan selän takana.

Kotijoukkue SaiPan viimeisin voitto on yli kuukauden takaa. Kuudes päivä marraskuuta joukkue voitti Porin Ässät vieraskaukalossa 2–4 ja seuraavat yhdeksän ottelua lappeenrantalaiset ovat pelanneet voitoitta. Pisteitä yhdeksästä viimeisestä ottelusta on kertynyt vain yksi.

Kisapuiston lauantai-illassa TPS-paidassa debytoi tuore hyökkääjähankinta Jaedon Descheneau. Jack Rodewald palaa takaisin tositoimiin pelikiellon jälkeen, mutta hyökkäyksestä puuttuvat Aarne Intonen, sekä Topias Haapanen. Intonen on sivussa HPK-ottelussa saamansa kolhun seurauksena ja Haapanen sai kiekon kasvoihinsa kotiottelussa Oulun Kärppiä vastaan.

HIFK-ottelussa kentän jättäneet Eemil Viro, sekä Ruben Rafkin puuttuvat Palloseuran puolustuksesta. Ville Lajusen, Aleksi Anttalaisen, sekä Valtteri Pullin hakiessa vielä pelikuntoa, nousee puolustuslinjaan A-nuorista Eemeli Saari.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit