Kuumaakin kuumempi lauantai

Hekumallinen lauantai-ilta ja vieraana rakas vihollinen Rauman Lukko.

Turun Palloseura isännöi vuoden tähän asti kuumimmassa ottelussa Rauman Lukkoa. Gatorade Center täyttyy täyttymistään ja odotus iltaa kohden käy todella kuumana! Aarne Kärpänen siivittää tunnelman kattoon viimeisillä lennoillaan ja tästä illasta puhutaan varmasti vielä tulevaisuudessa!

Seura luistelee kotikaukaloon kolmen ottelun voittoputkessa. Neljäs voitto on kiikarissa, mutta sarjakärki Lukko lyö varmasti oman panoksensa pöytään. Pisteet ovat tänään tiukassa kumpaankin suuntaan ja kello 17:00 kiekko tippuu jäähän ja välienselvittely saadaan käyntiin!

Vastavuoroisesti illan vierailija, sarjakärki saapuu Turun pimenevään lauantai-iltaan kolme tappiota harteillaan. Tilanne on raumalaisille uusi, sillä tällä kaudella joukkue on ollut todella kliininen ja siitä kertoo sarjan piikkipaikka. Tänään kuitenkin mustavalkoiset lyövät sinikeltaiset selkä seinää vasten ja vain toinen on illan päätteeksi voittaja!
 
Loukkaantuneet/sairastuneet:
 
Jimi Suomi (1vko)
Ruben Rafkin (Arvio tarkentuu)
Martin Johansson (2vko)
Roni Allén (2vko)
Tyler Steenbergen (3kk)
 
HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit