Kuopion ilta odottaa

Perjantaina taistelu pisteistä jatkuu Pohjois-Savossa!

Viikonlopun alkajaisiksi perjantaina kiekko tippuu jäähän Olvi Areenalla Kuopiossa. Vastaan asettuu Liigan paras kotijoukkue KalPa. Kiekko tippuu jäähän kello 18.30 ja Seura iskee kilpipaitojen kimppuun erittäin nälkäisenä! Keskiviikkona palattiin takaisin voittokantaan ja perjantai-illassa kelpaa vain pistesaldon kerryttäminen!

Keskiviikkona kotikaukalossa Jyväskylän JYP kaatui numeroin 3–2. Voitto oli iso niin pisteiden kuin henkisenkantin kannalta! Kolmen tehtyä maalia ja yhtä paljon pisteitä maistuivat hunajaiselle, sillä viimeisissä otteluissa maalinteko on ollut vaikeaa ja pisteitä ei liikaa Turkuun ole tullut.

Seura iskee iltaan sarjataulukon seitsemänneltä sijalta, kun vastavuoroisesti kotijoukkue majailee neljännellä paikalla. Piste-eroa on viisi pistettä, mutta KalPa on pelannut kaksi peliä enemmän.

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Roni Allén (2-3vko)

Juhani Jasu (6vko)

Vili Munkki (5vko)

Scott Kosmachuk (5vko)

Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit