Kouvolan keskiviikko

Päävalmentaja Jussi Ahokas palaa Kouvolan Lumon Areenalle.

Turun Palloseuran viikko käynnistyy pelien osalta keskiviikkona Kouvolassa. Tunteikkaan paluun Kouvolan Lumon Areenalla tekee päävalmentaja Jussi Ahokas. Ahokas valmensi kouvolalaisjoukkuetta kahden edellisen kauden ajan ja siirtyi kuluvalle kaudelle Palloseuran peräsimeen.

Mustavalkoiset luistelevat Lumon Areenan jäälle sarjakärjessä. Neljästä viimeisestä kamppailusta Palloseura on napannut täydet kolmen pisteen voitot. Kokonaisuudessaan pisteitä kauden kahdeksasta ottelusta on kertynyt yhteensä 18 pistettä.

Kouvolan KooKoo majailee sarjataulukon 12. sijalla. Pisteitä on kertynyt yhtä paljon kuin pelejäkin eli seitsemän. Maaleja kouvolalaiset ovat iskeneet yhden vähemmän kuin TPS, mutta päästettyjä maaleja on kuusi enemmän. KooKoon parhaana pistemiehenä toimii viisi maalia iskenyt Heikki Liedes.

Seuran jenkkihyökkääjä Mitch Hults laittaa Kouvolan keskiviikkoillassa parhaan pistemiehen kultaisenkypärän päähänsä. Kuusi pistettä iskenyt maalinsylkijä hyökkää Kouvolassa Tyler Steenbergenin ja Kalle Väisäsen kanssa. Mustavalkoisten tolppien väliin luistelee venäläisvahti Andrei Kareev.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit