KooKoon kaatoon kotona

Seura isännöi perjantaina Liigan kovinta vierasjoukkuetta!

Turun Palloseura luistelee viikonlopun alkajaisiksi Gatorade Centerin kirkkaiden valojen säestämänä Kouvolan KooKoon kimppuun! Alla on ryöstöretki keskiviikolta ja hyvää virettä lähdetään jatkamaan kymenlaaksolaisten kustannuksella! Haaste tulee olemaan maksimaalinen, sillä KooKoo on esiintynyt edukseen juuri vierasotteluissa.

Illan vierasjoukkue KooKoo lähtee iltaan pitkältä takamatkalta vasta sarjataulukon sijalta 13. Oranssimustat ovat erikoisessa tilanteessa, sillä kotikaukalossa peli ei ole kulkenut, mutta vieraissa pisteitä on kertynyt. Tänään Seuran pitää iskeä parasta pöytään, jos mielii kaataa Liigan parhaan vierasjoukkueen, mutta samalla huonoimman kotijoukkueen.

Jussi Ahokas miehistöineen luistelee kotiyleisön syleilyyn sarjataulukon kuudennelta paikalta. Ympärillä olevat joukkueet ovat tiiviissä ryppäässä ja pisteiden merkitys kasvaa kasvamistaan kevätauringon lämmittäessä aina vain kuumemmin. Voitolla voi nousta monta sijaa ylöspäin, mutta vastavuoroisesti tappion tullessa tilanne voi muuttua yhtälailla, mutta vain toiseen suuntaan.

Valmennusryhmä ei lähde tekemään muutoksia illan miehistöön. Voittavaa kokoonpanoa ei vaihdeta ja tänään nähdään samainen ryhmä kuin keskiviikkona Tampereella! Suuressa arvossa tänäkin iltana toimii mustavalkoisten veräjänvartija Lassi Lehtinen!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Scott Kosmachuk (Day-To-Day)
Ruben Rafkin (Arvio tarkentuu)
Jimi Suomi (1vko)
Roni Allén (1vko)
Tyler Steenbergen (3kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit