Kolme pistettä Kuopiosta

KalPa pysähtyi muuriin nimeltä Andrei Kareev!

KalPa-TPS 2-5 (1-2, 0-0, 1-3)

Turun Palloseuran viikko iskettiin käyntiin tiistai-iltana Savon sydämessä. Kuopion KalPa isännöi mustavalkoisia Olvi Areenalla viimeistä kertaa kuluvan runkosarjan aikana. Jaossa oli isot pisteet, sillä keltamustat ja mustavalkoiset taistelivat samoista sijoituksista iltaan lähdettäessä.

Olvi Areenan yleisö sai todistaa illan ensimmäistä maalia neljän minuutin pelin jälkeen. Avausmaalin arkkitehtina toimi Eemil Viro ja syöttäjiksi kirjattiin Mikael Pyyhtiä, sekä maalivahti Andrei Kareev. Johtoasema ei kuitenkaan kestänyt kuin noin minuutin. Kotijoukkueen Aleksi Klemetti kiskoi kuopiolaiset rinnalle ja ensimmäisen erän viimeiselle minuutille asti kuljettiin tasatilanteessa.

Ensimmäisen erän viimeisen minuutin pyörähdettyä käyntiin oli Palloseuran aika siirtyä takaisin johtoon. Elmeri Eronen latasi kiekon ohi Eero Kilpeläisen ja jätti ensimmäistä erää pelattavaksi vain 54 sekuntia. Johtomaali syntyi ylivoimalla ja tiistai-illan seuraavaa täysosumaa jouduttiin odottamaan aina kolmanteen erään saakka.

Toisessa erässä kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia, mutta maaleja joukkue ei tosiaan onnistunut iskemään. Hyökkäys toinen toisensa jälkeen pysähtyi muuriin nimeltä Andrei Kareev. Palloseura oli toisen erän täysin telineissä ja toisessa päässä Kilpeläinen joutui torjumaan vain kolme kertaa.

Kareevin ilmiömäisen toisen erän jälkeen Jussi Ahokkaan ryhmä luisteli kaukaloon uudella sykkeellä. Pelinsuunta kääntyi ja Palloseura teki vuorostaan mitä halusi; eli maaleja. Kolmannessa erässä maaliverkko venyi kolmesti Kilpeläisen takana ja vain kertaalleen kiekkoa kaivettiin Kareevin vartioimasta TPS-maalista.

Illan käänteentekevänä hetkenä voidaan pitää erän ensimmäistä maali, jonka iski taululle aivan yllättäen Eetu Liukas. Osuma syntyi kuin salama kirkkaalta taivaalta ja murensi kotijoukkueen haaveet kolmeen pisteeseen. Täysi pistepotti lähti sen sijaan mustavalkoisten matkaan ja kohti Mikkeliä, missä TPS pelaa heti huomenna Jukureita vastaan!

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit