Kolmas kerta voiton sanoo?

Turun Palloseura ja Tampereen Tappara vääntävät maanantai-illassa kolmannen finaalin.

Ikivanhan ja kieltämättä myös hieman jo väsyneen viisauden mukaan kolmas kerta sanoo toden. Turun Palloseuran osalta maanantai-illan kolmannessa finaaliottelussa Tapparaa vastaan toden sanominen ei riitä mihinkään.

TPS:lle riittää Tampereen illassa nimittäin vain voitto, jotta mestaruusjahdin sydänkäyrä säilyy nykyisellä tasollaan elinvoimaisena.

Tosi on nimittäin se, että Tappara johtaa finaalisarjaa voitoin 2-0. Ei välttämättä ansaitusti, mutta kuitenkin tarpeeksi tässä tilanteessa, jossa vain voitot merkitsevät jotain.

TPS on parantanut pelillistä tekemistään sarjan edetessä. Seura hallitsi edellistä Turussa pelattua toista finaalia, mutta pomppu sinne, toinen tänne ja Tapparalle toinen kannukiinnitys jatkoerässä ennenaikaisen joululahjan myötä.

Pomput, kimmokkeet, ja muut paranormaalit ilmiöt kuuluvat urheiluun. Loppujen lopuksi peli kuitenkin ratkaisee joko pienien tai suurien asioiden myötä. Ja siinä se Seuran mahdollisuus lepää myös maanantai-illassa.

Mikäli nimittäin on niin, että TPS pystyy jatkamaan samalla lauantaisella pelillisellä ilmeellä, aggressiivisuudella, tiiveydellä ja rohkeudella – tapahtuu Tampereella tänään vierasvoitto. Tästä ei ole mitään epäselvyyttä.

Jotenkin on vaan sellainen ennakkohytinä, että näin myös tänään tapahtuu.

Seuran kokoonpanoon yksi muutos: Aleksi Anttalainen kaukaloon ja Valtteri Pulli katsomoon.

Kiekko jäähän klo 18.30 Nokia Arenalla.

Muistathan ladata itsesi finaalihuumaan ostamalla ensi kauden kausikortin. Saat sen nimittäin nyt alennettuun finaalitarjoushintaan. Tee ostoksesi TÄSTÄ!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit