Kolmas ja ratkaiseva

Torstai-illassa on pakko voittaa!

Turun Palloseuran ja Porin Ässien välinen neljännesvälieräsarja on edennyt siihen pisteeseen, että voitot ovat tasan 1–1 ja tänään sarja ratkeaa Porin Isomäessä. Paras kolmesta -järjestelmällä pelattava ottelusarja alkoi maanantaina Satakunnasta ja tiistaina pelattiin Turussa. Molemmat joukkueet voittivat omat kotiottelunsa numeroin 2–1 ja tänään jatkoonmenijä selvitetään West Areenalla.

Ensimmäinen osaottelu kirjattiin porilaisille numeroin 2–1, mutta samaan tapaan kirjattiin seuraava osaottelu mustavalkoisille. Seuran maaleista vastasivat Aarne Intonen, sekä Jonne Tammela. Tiistain ottelussa Palloseura painoi häpeilemättä peliä padan päätyyn ja punamustien maalilla Niklas Rubin joutui urakoimaan tuplasti enemmän mitä Lassi Lehtinen Palloseuran puolustuksen takana.

Porin iltaan lähdettäessä miehistöä ei lähdetä muuttamaan. Vain voitolla on merkitystä tai kausi päättyy maaliskuiseen torstai-iltaan. Edelleen suuressa roolissa voittavan joukkueen kannalta on maalivahtipelaaminen; Lassi Lehtinen, sekä Niklas Rubin ovatkin avaintekijät puolivälieräpaikan metsästyksessä! Toisen matka jatkuu, kun toisen päätyy.

Tämä tie kuljetaan yhdessä!

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Michael Dal Colle (1vko)

Pavol Skalicky (1vko)

Roni Allén (1vko)

Lauri Korpikoski (4vko)

Scott Kosmachuk (4vko)

Pidempi toipumisaika:

Tyler Steenbergen

Ruben Rafkin

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit