Koko perheen kotivoitto!

TPS jatkoi voittoputkeaan jatkoaikavoitolla Lukosta.

TPS-Lukko 2-1 JA. (1-0, 0-0, 0-1, 1-0)

Turun Palloseuran hunajaisen täyteläinen Liiga-viikko päättyi lauantai-iltana riemukkaasti.  

5400-päisen yleisön edessä taistellut Seura tarjosi perhepelin kunniaksi 2–1-jatkoaikavoiton eikä lauantai-iltaan poistunut ainuttakaan ei-hymyilevää kasvoa, ainakaan Turun maakuntarajojen sisäpuolelle. 

Kuten ennalta spekuloitiin, tarjosi lauantai-ilta nähtävää niin kaukalossa kuin myös perheen pienimmille Hunajamaailman ympärillä. 

TPS siirtyi johtoon avauserässä tutun ratkaisijan johdolla. Kauden viidennen maalinsa iskenyt ranskalaishyökkääjä Anthony Rech nousi nyt viimeistään niiden pelaajien joukkoon, jolle löytyy joka päivä uusia turkulaisia ystäviä. 

”Pariisin leipurin” tekeminen on ollut kauttaaltaan suorastaan sykähdyttävää katsottavaa. Kultakypärä päässä operoiva hyökkääjä tuntuu ja näyttää tekevän kaukalossa vain ja ainoastaan oikeita ratkaisuja. 

Maalittoman, mutta tunnerikkaan toisen erän jälkeen ottelun draamankaarta heilauteltiin jo TPS:lle entistäkin suotuisampaan suuntaan, kun Valtteri Pulli lisäsi isäntien johtoa. Pullin osuma kuitenkin hylättiin maalivahdin häirinnän myötä. 

Lukko tuli kuin väkisin tasoihin ja myös pelin juoni tuki tätä. Raumalaisten 1–1-tasoitus oli täysin ansaittu vieraiden nostettua pelin tasoaan selkeästi päätöserään. 

Jatkoajalle venynyt perhepeli sai loppujen lopuksi koko perheelle sopivan lopputuloksen, kun Teemu Kivihalme riipaisi TPS turkulaisille voittomaalin. 

TPS:n voittoputki on nyt kolmen ottelun mittainen. Lisää on tarjolla jo tiistaina, kun TPS isännöi Lahden Pelicansia Gatorade Centerissä klo 18.30! 

Me haluamme sinut mukaan myös tiistaina – osta lippusi TÄSTÄ!

Lehdistötilaisuus

Maalikooste

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit