Kohti Hämeenlinnaa!

Seura hakee kolmatta peräkkäistä voittoa Pohjantähti Areenalta!

Turun Palloseura kohtaa viikon toisessa pistekamppailussa Hämeenlinnan Pallokerhon! Alla on kaksi voitokasta ottelua ja vain yksi päästetty maali. Tänään on kolmas voitto kiikarissa ja täyden pistepotin metsästys alkaa kello 18.30!

Mustavalkoiset matkaavat Rinkelinmäelle sarjan viidenneltä paikalta. Eilen tiistaina viikon ensimmäisessä ottelussa Jyväskylän JYP kaatui kotikaukalossa numeroin 3–1 ja sitä ennen viime lauantaina Vaasan Sport jätettiin nollille Gatorade Centerissä! Kaksi suvereenia kolmen pisteen voittoa ja kolmas on tänään tähtäimessä.

Illan isäntäjoukkue HPK luistelee iltaan niin ikään voiton tuoksu pelipaidoissa. Kerho kaatoi eilen vieraskaukalossa Mikkelin Jukurit samaisin numeroin 1–3. Kantahämäläisten sarjasijoitus on iltaan lähdettäessä 11. ja taistelu pudotuspelipaikasta käy kuumana; helppo ilta ei ole luvassa, sillä Rinkelinmäen illassa nähdään varmasti nälkäinen HPK.

Katseet Hämeenlinnan illassa kiinnittyvät kahteen valovoimaiseen tekijään; Lassi Lehtinen vastaan Michael Joly. Pistepörssin kärki vastaan Liigan paras maalivahti. Ilta näyttää kumman pää kestää ja kumman ei, ja mihin suuntaan pistepotti lähtee.

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Eetu Anttila (Day-to-Day)
Topias Haapanen (1vko)
Jimi Suomi (1vko)
Ruben Rafkin (Arvio tarkentuu)
Martin Johansson (2vko)
Roni Allén (2vko)
Tyler Steenbergen (3kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit