Kesyttääkö Seura pelikaanin?

Lahden Pelicans sunnuntaivieraaksi Turkuun!

Neljän ottelun viikko tulee päätökseen sunnuntaina kotikaukalossa, kun Lahden Pelicans saapuu vieraaksi. Kamppailu on viime kauden puolivälieräparin runkosarjan ensimmäinen välienselvittely Gatorade Centerssä. Kiekko tippuu jäähän kello 17.00 ja Jussi Ahokas miehistöineen lähtee pysäyttämään pelikaanin lentoa.

Viime kauden pudotuspelien jälkeen joukkueet ovat kohdanneet vain kerran. Syyskuun 17. päivä Lahden Isku Areenalla nähtiin vain yksi maali. Kotijoukkue Pelicans jätti Palloseuran nollille ja nappasi täyden pistepotin lukemin 1–0.

Lähtökohdat iltaan ovat erittäin tasaiset. Pelattuja otteluita on yhtä monta (44) ja piste-eroa Palloseuran ja Pelicansin välillä on vain yksi piste. Tehtyjä ja päästettyjä maaleja on lähes yhtä monta ja molemmat joukkueet suuntaavat iltaan allaan voitto viimeisestä ottelusta.

Eilen kotiyleisön tukemana mustavalkoiset nappasivat elintärkeän voiton Helsingin IFK:sta. Helsinkiläiset kaatuivat tyylipuhtaasti numeroin 4–0!  Voiton takuumiehenä toimi tänäänkin Palloseuran maalia vartioiva Andrei Kareev!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit