Keskiviikkoillassa vain yksi tavoite

Heimolauma vieraaksi Suomen kauneimpaan!

Mustavalkoinen Turun Palloseura kohtaa isojen pisteiden keskiviikkoillassa Mikkelin Jukurit. Heimolauma luistelee Etelä-Savosta vieraaksi Suomen kauneimpaan ja Seuralla on iltaan vain yksi tavoite! Vain voittaminen merkitsee tämän illan näytöksessä!

Joukkueiden välienselvittely on runkosarjan kolmas keskinäinen. Kumpikin on voittanut omat kotiottelunsa ja viimeksi joulukuun 14. päivä Seura kaatoi Jukurit Turussa lukemin 3–1. Mikkelissä pelattu ottelu päättyi marraskuussa heimolauman 5–3-voittoon kolmannen erän maalikarkeloiden päätteeksi.

Aarne Intonen palaa loukkaantumisen jälkeen takaisin tositoimiin! Mikael Pyyhtiä, sekä Pavol Skalicky hyökkäävät nuoren sentterin laidoilla! Vili Munkki on istutettu kanukkihyökkääjien Scott Kosmachukin ja Michael Dal Collen väliin!

Seuran kokoonpanossa nähdään tänään yhden ottelun lainasopimuksella TUTOn maalivahti Emil Vuorio, joka toimii keskiviikkoillassa Eetu Anttilan varamiehenä. Kokoonpanossa nähdään myös U20-joukkueessa kunnostautuneet Viljami Marjala, Sisu-Petteri Lehtonen, sekä Aron Kiviharju.

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Roni Allén (1vko)
Tyler Steenbergen (4kk)
Martin Johansson (1 vko)

Illan miehistöstä on poissa Jonne Tammela, Lassi Lehtinen, Aleksi Anttalainen, Ruben Rafkin sekä Topias Haapanen.

Pelaajien puuttuminen kokoonpanosta on joukkueen sisäinen asia.

Viisikko on jälleen valmennuksen käytettävissä perjantain TPS-HIFK-ottelussa.

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit