Keskiviikko, kotipeli ja vastassa JYP

Keskiviikkoiltaan on vain yksi tavoite!

Turun Palloseura iskee viikon ensimmäiseen pelipäivään keskiviikkona Gatorade Centerissä! Kotikaukaloon vieraaksi luistelee hurrikaaniryhmä JYP Jyväskylästä. Idea, ajatus ja tavoite on hyvinkin yksinkertainen Jussi Ahokkaan miehistöllä; pitää täysi pistepotti Turussa ja tehdä paluu voittokantaan!

Seuran viimeaikaiset otteet eivät ole liikaa kerryttäneet pistesaldoa. Viiteen viimeiseen taistoon potti on karttunut kolmella pisteellä, samalla kun vastustajan maaliverkko on heilunut kahdeksan kertaa. Vastavuoroisesti illan vierasjoukkue JYP on ollut viimeisissä otteluissa kovassa lennossa ja kuntopuntarissa viiden ottelun saldo on 12 pistettä.

Loukkaantuneet/sairastuneet:

Juhani Jasu (6vko)

Vili Munkki (5vko)

Scott Kosmachuk (5vko)

Tyler Steenbergen (4kk)

HC TPS tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit