Kerhon kimppuun kotona!

Dal Colle ja Johansson ensimmäistä kertaa Gatorade Centerissä!

Edessä on viikon ainoa ottelu! Gatorade Centeriin vieraaksi saapuu Hämeenlinnan Pallokerho Eetu Liukkaan johdolla. Seura iskee Kerhon kimppuun latautuneena ja vahvistuneena kahdella tuoreella hankinnalla!

Kanadalainen Michael Dal Colle, sekä ruotsalainen Martin Johansson liittyivät Seuran vahvuuteen loppukauden kestävillä sopimuksilla. Dal Colle ja Johansson ovat harjoitelleet alkuviikon ja tänään on edessä tulikaste! Jussi Ahokas on lyönyt yhteen tuloksentekokentän, sillä Mikael Pyyhtiä täydentää hyökkäyskolmikon koostumuksen!

TPS iskee iltaan allaan voitto viime lauantain 100-vuotisjuhlaottelusta! Historiallinen näytös Tampereen Ilvestä vastaan kirjattiin lopulta Jonne Tammelan jatkoaikamaalin turvin Palloseuralle numeroin 1–0! Mieleenpainuvaa tapahtumaa ja Seuran voittoa oli todistamassa yhteensä 9285 silmäparia!

Illan vierasjoukkue HPK luistelee Gatorade Centerin jäälle kolme peräkkäistä tappiota niskassaan. Kerhon neljä viimeisintä ottelua on kirjattu maalin erolla ja viimeisin voitto irtosi Rauman Lukosta voittolaukausten jälkeen lokakuun seitsemäs päivä. Runkosarjassa hämeenlinnalaiset ovat keränneet pisteen vähemmän kuin Palloseura, mutta pelattuja otteluita Kerholla on yksi enemmän.

Molempien joukkueiden tehtyjen ja päästettyjen maalien suhde on tasan. Jussi Ahokkaan miehistö on iskenyt 29 maalia, kun taas Jarno Pikkaraisen luotsaama Kerho on pystynyt viimeistelemään 35 täysosumaa. Vastavuoroisesti molempien joukkueiden oma maaliverkko on heilunut samassa suhteessa.

Liput illan otteluun helpoimmin täältä!

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit