Kerho saapuu Turkuun

Usheninin veljekset ensimmäistä kertaa kotiyleisön edessä!

Turun Palloseura kohtaa runkosarjan 47. pelissä Hämeenlinnan Pallokerhon. Ottelu on viikon toinen ja samalla kauden kolmas keskinäinen kohtaaminen. Kauden kaksi aikaisempaa välienselvittelyä on kirjattu mustavalkoisille ja niin Turussa kuin Hämeenlinnassakin, lopputulos kirjattiin maalin erolla 1–0.

TPS iskee kerhon kimppuun voittoputkessa. Kolmesta viimeisestä ottelusta Palloseura on poistunut voittajana ja viimeisen kuuden ottelun jaksolle mahtuu vain yksi tappio. Kuuteen viimeiseen otteluun joukkue on onnistunut iskemään 21 täysosumaa!

Pelijuonesta kiinni saanut HPK luistelee iltaan sarjan viidenneltä paikalta. Pelejä hämeenlinnalaisilla on kaksi vähemmän kuin Jussi Ahokkaan miehistöllä. Pisteitä Pallokerho on onnistunut nappaamaan kuitenkin 77. Joukkue on Tampereen Tapparan ohella sarjassa vähiten maaleja päästänyt joukkue.

Illan kokoonpanossa nähdään uutta verta, sillä 29-vuotiaat venäläisveljekset luistelevat tänään ensimmäistä kertaa liigakaukaloon! Vladislav ja Vjatšeslav Usheninin hyökkäävät yhdessä Jonne Tammelan kanssa. Usheninien maanmies Andrei Kareev jatkaa mustavalkoisten tolppien välissä.

Aloita kirjoittaminen ja paina Enter

Pääyhteistyökumppanit